ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام فراخوان جهت تدوین «طرح ملی ناوبری هوایی کشور»، از کلیه پژوهشگران، متخصصان و فعالان این حوزه جهت ارائه طرح پیشنهادی دعوت همکاری به عمل آورد.

بنابراین گزارش، از جمله محورهای این طرح می توان به حوزه های برنامه ریزی، تشریح برنامه ناوبری هوایی جهانی و مسئولیت مناطق و کشورها، تشریح وضع موجود کشور و تشریح برنامه دفتر منطقه ای ایکائو و الزامات کشورهای عضو اشاره کرد. همچنین تعیین زیر بخشهای مشمول طرح در صنعت حمل ونقل هوایی کشور، تدوین نقشه راه بیست سال آینده کشور و تشریح امکانات و فرصت ها جهت پیاده سازی برنامه از دیگر محورهای تعیین شده در طرح ملی ناوبری هوایی کشور است.

علاقهمندان میتوانند از زمان اعلام فراخوان به مدت دو هفته، طرح های پیشنهادی خود را در محورهای اشاره شده فوق و در قالب فرم پیوست در لینک زیر، به آدرس  IATDH@isti.ir ارسال کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 83532338-021 تماس حاصل فرمایید

فراخوان طرح های مورد حمایت ستاد هوایی و هوانوردی

فراخوان طراحی و ساخت هواپیمای خورشیدی

ستاد هوایی و هوانوردی در نظر دارد در راستای تولید و حمایت از فناوری­های نوین از طرح­های برتر در زمینه طراحی و ساخت هواپیمای خورشیدی با سرنشین و بی سرنشین، با مداومت پروازی بالا حمایت به عمل آورد.

کلیه علاقه مندان به فعالیت در این حوزه می­توانند طرح های خود را از طریق لینک ستاد(که در زیر اورده شده است) ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 83532364-021 تماس حاصل فرمایید.

فراخوان

فراخوان ساخت و بومي سازي قطعات هوايي

ستاد هوایی و هوانوردی در نظر دارد جهت توليد فناوري و توسعه فعاليتهاي شركتهاي دانش بنيان در سطح ملي و بين المللي و پشتيباني از ناوگان هوايي كشور در سرفصل هاي موتورهوايي، اويونيك ، بالگرد ، پهپاد ، هوانوردي عمومي،مديريت ترافيك هوايي و هواپيماي تجاري  از شركتهاي توانمند در ساخت قطعات( تدوين فرآيندهاي ساخت و تست قطعه و ارائه يك  نمونه عملياتي مطابق با استاندارد هاي مورد تاييد بهره بردار) حمايت به عمل آورد. از اين رو به كليه علاقمندان به فعاليت در اين حوزه اعلام مي گردد كه  طرح هاي خود را از طریق لینک ستاد(که در زیر اورده شده است) ارسال نمایند.

فراخوان