اصلاح آيين نامه نظارت و ارزيابي موسسات

سید محمد خامسی، مدیر طرح و برنامه پارک با اشاره به جلسات متعددی که در راستای بازنگری آیین نامه نظارت و ارزیابی موسسات برگزار شد، افزود: خروجی این نشست ها روز یکشنبه  4 مرداد سال جاری در هیئت رئیسه مطرح و پس از بحث و تبادل نظر مصوب شد که به زودی پس از گذراندن مراحل قانونی ابلاغ خواهد شد.

دکتر علی حاجی غلام سریزدی، مشاور طرح و برنامه و مدیر پروژه مذکور، نیز در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد با اشاره به برگزاری 30 جلسه کارشناسی در این خصوص، اظهار داشت: این فرایند با بررسی مدل های مختلف ارزیابی، استفاده از نتایج گذشته و تجارب و دانش خبرگان و مشارکت نمایندگان موسسات انجام گرفته است.

به گفتۀ وی، هدف بازنگری این آیین نامه، ایجاد سیستمی هوشمند، به روز و مبتنی بر واقعیات جاری پارک، در راستای حفظ و تقویت موسسات با عملکرد مطلوب و پالایش و حذف موسسات ضعیف است.

دکتر سریزدی ادامه داد: در اصلاح این آیین نامه با تغییر پایه های تئوریک و فرضیات آیین نامه، حرکت از موقعیت گرایی به آرمان گرایی و ارزیابی به همراه هدایت گری و منتورینگ صورت گرفت.

وی با اشاره به جامعیت این آیین نامه بیان کرد: طی بررسی های صورت گرفته، جنبه های مختلف یک کسب و کار، متناسب با شرایط کسب و کارها در ایران و اهداف پارک از طریق تعیین شاخص های کمی و کیفی در نظر گرفته شد.

دکتر سریزدی خاطر نشان کرد: ارزیابی موسسات به منظور شناخت وضعیت پارک و موسسات مستقر در آن در راستای سیاست گذاری مناسب پارک  می باشد.

گفتنی است، این آیین نامه به عنوان آیین نامه محوری پارک محسوب می شود و سایر دستورالعمل ها در راستای آن شکل خواهند گرفت و تصمیمات پارک نیز مبتنی بر خروجی فرایند ارزیابی از موسسات است.