حضور پررنگ پارک علم و فناوری یزد در پنجمین کنفرانس بین المللی و نهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری

پنجمین کنفرانس بین المللی و نهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری 25 آذر 94 در سالن همایش های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران آغاز به کار کرد.
در نخستین روز این کنفرانس منوچهر منطقی رییس کنفرانس، محمدرضا آراستی رییس کمیته علمی این کنفرانس، پروفسور او گرن استرند استاد اقتصاد و مدیریت و بنیانگذار مرکز مطالعات مالکیت فکری در chalmers university of technology سوئد، حمید نوری استاد مدیریت فناوری و ادغام سازمانی در wilfrid laurier university کانادا، شهرام مصباح موسس و مدیرعامل شرکت strategic manufacturing solutions ILEDGE/INC امریکا، داریوش محجوبی  استاد مدیریت کسب وکار و کارآفرینی university of texas امریکا، کیوان وکیلی استادیار استراتژی و کارآفرینی در londen business school انگلستان، اندره پیکالوگا استاد مدیریت نوآوری در scuola superior sant'Anna و رییس Italian network of university technology transfer offices (NETVAL) ایتالیا سخنرانی کردند.
در پایان این کنفرانس نیز یک پانل تخصصی ویژه با عنوان گفتگوی سیاسی برگزار گردید.
گفتنی است، پارک علم و فناوری یزد نیز به عنوان یکی از حامیان داخلی حضور پررنگی در این کنفرانس داشت.